TERMÉKEK

Tetőrendszerek teraszfedésekhez

Tetőrendszerek teraszfedésekhez

SPECTRUM CLIMALUX

A Climalux a Spectrum tetőrendszercsalád alapváltozata. Jellemzői az egyszerű, letisztult vonalvezetés a rejtett csatorna amely egyben a talpszelemen részét képezi, valamint a rejtett csatornalefolyó amely a tartóoszlopban van elrejtve. A tetőszerkezet az előre meghatározott méretre van szabva, csomagolva és szállítva. Szerelése egyszerű és gyors.

Climalux szerkezet

A két tartóoszlop közti maximális fesztávolság a szerkezet mélységétől és a hótehertől függően akár 4,5m is lehet. A tető dőlésszöge 5° és 10° között változhat (standard a 8°os dőlésszög). A héjazat opcionálisan 16mm es vastagságú polikarbonát vagy 8-10mm es üveg.

Climalux két változatban érhető el, kinyúlás nélkül vagy kinyúlással. Tető kinyúlása legfejebb 550mm lehet.


Lehetőségek:
 • Szélesség B ∞
 • Mélység D maximum 4,5m
 • Dőlésszög α 8° (minum 5°maximum 10°)
Climaglide new

CLIMAGLIDE NEW

A Climaglide a toló elemek egyedi gyártású profilrendszere. Ez a rendszer, amelyet a veranda tetőjével együtt szállítanak, védelmet nyújt a szél és az eső ellen, ezáltal jelentős hozzáadott értéket jelent a tető számára. A profilok elegáns, kortárs megjelenése hozzájárul a fokozott esztétikához. Az alumínium profilok minimális karbantartást igényelnek, Qualicoat szabványnak megfelelően vannak bevonva és minden RAL színben, akár strukturált bevonattal is kaphatóak. 8 mm-es edzett üveggel (nem a Skylux szállítja) kombinálva a Climaglide erős és biztonságos rendszert biztosít.

Climaglide new

A Climaglide toló-üveg válaszfal egyszerű üvegezéshez. Ez a rendszer belülről zárható, és némi védelmet nyújt a szél és az eső ellen. A csúszó elemek 1 vagy 2 oldalra csúsztathatók, nagy nyílást hozva létre. Választható olyan hordozórendszer is, amely lehetővé teszi az egyes üvegpanelek külön csúsztatását. A Climaglide alkalmas teraszok tetőjének bezárására hőáttörés nélkül, mint a Climax Panorama, Climalux és Climalite. Az alsó sín (CGB) 3, 4 vagy 5 sínnel rendelkezik, előre kifúrt és méretre van szabva.

Választható kiegészítők:

 • csavarható fogantyúk eloxált alumíniumból D65 / 50
 • 2 öntapadó fogantyú eloxált alumíniumból, kis tisztító kendővel
 • ragasztó a fogantyúk rögzítésére
Climaglide new

CLIMALED LED szalagokkiegészítő termék

A LED-es szalag esőcsatornába is beépíthető. Ez a LED-világítás gyönyörű, puha és kellemes meleg fehér fényt bocsát ki.

A Climaled világítási készlet a következőket tartalmazza
 • egy szín bevonatú alumínium profil GDGL (Climalux)
 • egy LED szalag 12 V (60 LED s/m)
 • transzformátor 230 / 12V DC 30W
 • vezetékek (6m) a LED és a transzformátor között
 • az összeszerelési tartozékok

A standard színek a fehér (RAL 9010) és a struktúrált antracit (RAL 7016 ST), valamint a Climalux "trend" RAL színei.

Climaglide new

HÁROMSZÖG profilokkiegészítő termék

A félnyereg tető felső "háromszög" részének a lezárásához helyszínen vágható és méretezhető profil rendszer amely üveg vagy polikarbonát. Az alumínium profil karbantartásbarát és Qualicoat szabvány alapján van bevonva, minden RAL színben és strukturált bevonatban kapható.

 • A háromszöget kétféle alumínium profil alkotja: egy alapprofil és egy klipprofil, amelyben gumicsíkok vannak (rubber strips) telepítve (C8 és C14 fekete). A nyílás üveggel (8-10mm - anya van) vagy lappal/ héjazattal (sheet) (10mm) van kitöltve.
 • Támasztó keresztgerenda (110/72) szükséges.
 • Minimális mélység = 2 méter - maximális mélység = 5 méter
 • A profilokat előre meghatározott méretre szabjuk és szállítjuk, minden szükséges tartozékkal együtt: csavarokkal, dugókkal és gumival. (rubber – tömítés)
Polyclear Polikarbonát verandalapok

Polyclear Polikarbonát verandalapokkiegészítő termék

Ütésálló, biztonságos, könnyű, szigetelő és esztétikus: valószínűleg a legfontosabb jellemzők a jó üvegezéshez. A legtöbb lap hőálló változatban kapható, amely a napsugárzás akár 65% -át is visszatükrözi, miközben optimális fényáteresztést biztosít. Nyersanyagának és különleges cellaszerkezetének köszönhetően a egyesíti ezeket a jellemzőket, így tökéletesen alkalmas tető- vagy homlokzati üvegezésre. Szerkezetének köszönhetően a lap rendkívül merev, ütésálló és akár 250-szer erősebb, mint az üveg. A tűzmegelőzés szempontjából egy másik nagyon fontos eszköz a magas hőmérsékleti ellenállás és különösen a polikarbonát mint alapanyag önoltó minősége.

IRODA és TELEPHELY
Pozsony (Bratislava), Szlovákia